Medische Terminologie Online

Welkom bij Medische Terminologie Online

Op deze site treft u oefeningen aan welke zijn vervaardigd uit het boek Medische Terminologie (Uitg. NijghVersluys, ISBN 9042503920, 225 pagina's). Dit boek, geschreven door L.Penning & J.J. Velthoven en is in Nederland het meest gebruikte boek om medische termen te leren.

U kunt het boek hier samen met een online-oefenabonnement bestellen. (Voor prijzen en hoe te bestellen: klik hier.) U ontvangt dan het boek per post en tevens krijgt u een jaar toegang tot de oefeningen. Naast de overhoor-oefeningen uit het boek krijgt u tevens toegang tot het oefenen van deelwoorden en het oefenen van combinaties van deelwoorden.

Als extra toevoeging kunt u van de meeste woorden ook de uitspraak beluisteren en zult u bij anatomische onderwerpen ook illustraties aantreffen.

Uw volgende stap: Meld u aan via de knop "Nieuwe gebruiker" en u kunt in een demoperiode een beperkte hoeveelheid oefeningen doorlopen.

Nieuw: Heeft u het boek reeds aangeschaft en het boek bevat een boekcode? Meld u dan ook aan als nieuwe gebruiker. Wanneer u dan ingelogd bent kunt u dan een abonnement op het online oefenen bestellen.

Nieuws: Uitgeverijen NijghVersluys (uitgever boek Medische Terminologie), Bekadidact, HBuitgevers en ThiemeMeulenhoff bundelen hun kracht onder één naam: ThiemeMeulenhoff
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
Bij inlog-problemen kunt u hier uw browser controleren + uitleg: